O PODJETJU

O PODJETJU

V Bildosu združujemo znanje tehnični strokovnjaki s številnimi izkušnjami na področju elektrotehnike, gradnje objektov in tehnične opreme objektov.

Družba ima sedež v Straži pri Novem mestu in delovno enoto v Ljubljani.

Družba Bildos d.o.o. svojim naročnikom zagotavlja 24 urno servisno podporo za kritične sisteme.

Glavne dejavnosti podjetja so izvedba projektov na področju tehnične opreme objektov in izbranih vrst elektroinštalacij.

Na področju tehnične opreme nudimo raznovrstne sisteme aktivne požarne zaščite, tehničnega varovanja in integracijo le teh v sisteme za avtomatizacijo procesov vseh vrst. S partnerji poskrbimo za rešitve na ključ.

Naročnikom nudimo izvedbo servisnih popravil ali celotno projektno izvedbo od zasnove do izvedbe s pridobitvijo Potrdil o brezhibnem delovanju in projektno dokumentacijo.

Nudimo izvedbo elektroinštalacijskih del, dobavo, montažo, zagon  in po prodajno vzdrževanje opreme različnih proizvajalcev, pomoč pri projektiranju in izvedbi projektov s področja sistemov aktivne požarne zaščite, tehničnega varovanja  in pri tem sodelujemo z izkušenimi strokovnjaki s področja zasebnega varovanja in strokovnjaki različnih drugih strok.

Smo imetniki dovoljenja za sevalno dejavnost z ionizacijskimi javljalniki požara in licence za izvajanje tehničnega varovanja.

KONTAKTIRAJTE NAS

Sedež družbe

Pisarna Dolenjska
Bildos d.o.o.
Stara cesta 34, 8351 Straža

Pisarna Ljubljana
Bežigrad 6, Ljubljana
Slovenija

Telefoni

Damjan Birk
031 332 812

Radoslav Lazarević
051 313 912

Pošljite nam sporočilo

Politika zasebnosti

© Bildos 2018 | Vse pravice pridržane | Varstvo osebnih podatkov | Izdelava spletnih strani: www.splet99.net